COPE

15-9-20

HERRERA A COPE CAT I AND 15-9-20

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYA I ANDORRABARCELONA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 10:16

12.30 MENJADORS ESCOLARS, L ESPAI MÉS COMPLICAT PER GARANTIR LA DISTANCIA DE SEGURETAT.SEGONS PERE SOLER.CAP DE PÈDIATRIA VALL HEBRON.

12.45 SINDICATO DE PROFESORES.VALORACIÓN DEL PRIMER DIA DE COLEGIO.TODO HA FUNCIONADO BIEN? QUÉ SE HA ECHADO EN FALTA?

RAMÓN FONT .PORTAVEU USTEC

A PARTIR D'AQUEST DIMARTS S'APLICARAN LES RESTRICCIONSA LA ZONA DE BAIXES EMISIONS DE L ' ÀREA METROPOLITANA.COMENÇA ZONA DE BAIXES EMISIONS. LES SANCIONS PODEN ARRIBAR ALS 500 EUROS.

LLUIS PUERTO PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ RACC

TRABAJO MANTIENE EL VETO AL DESPIDO OBJETIVO POR CAUSA DEL COVID. AMPLIACIÓ ERTEs

FINS 31 DESEMBRE .

JAVIER PACHECO SECRETARIO GENERAL DE CCOO CATALUNYA. Aquest i altres temes pròxims pots sentir-los cada dia de 12.20 a 13 hores a 'Herrera a Cope Catalunya i Andorra'. Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena COPE a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis 'Migdia Cope Catalunya i Andorra'.Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No mancada mai la ultima hora informativa comptada de manera àgil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'ampliaran a les 15.05 hores en 'Esports COPE' o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta COPE Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar