COPE

MOSSOS D'ESQUADRA

Espai dels mossos d'esquadra. Patrullatge en pàrquings de comunitats

Segons els mossos es una modalitat delictiva clàssica, és una de les denúncies més recurrents

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYACATALUNYA

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 17:51

-Hi ha una iniciativa per començar el patrullatge de mossos d'Esquadra i guàrdia urbana als pàrquings de les comunitats davant de l'augment de robatoris.

Ja fa algunes setmanes que hem dit alguna notícia en relació amb els robatoris a pàrquings, evidentment les tipologies delictives es van modificant en funció de les necessitats i de l'augment, i ara s'ha tornat a detectar un increment de robatoris en els estacionaments de pagament i privats, el que s'ha fet per part dels mossos i la guàrdia urbana és començar a patrullar per evitar aquest repunt. Ho hem tingut sempre, al final és una modalitat delictiva clàssica, és una de les denúncies més recurrents.

-S'ha desenvolupat una operació especial contra el tràfic internacional de marihuana que s'ha desenvolupat tant Astúries com a Catalunya.

Si una operació conjunta que s'ha fet aquest matí a primera hora, dedicada un cop més al tràfic de marihuana. S'han fet un total de 23 registres on també ha participat la policia nacional. En aquest cas sembla que aquesta presumpta organització criminal tindria origen xinès que a més de traficar també cometia delictes de blanqueig de capitals.

-El cos de mossos ha reduït a un home que s'ha atrinxerat a un hotel de Sitges.

Ha sigut a primera hora del matí, hem hagut d'intervenir els companys de grup especial d'intervenció. Ha estat un individu que s'ha atrinxerat en un d'aquests hotels que encara estan oberts perquè és un hotel que acull estudiants universitaris i amenaçat en matar a tothom que trobava dins de l'hotel, a més a més tenia retinguda a una dona. Finalment s'ha pogut entrar a retenir aquesta persona que finalment no anava armada però tenia antecedents.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Radio Carlitos Deluxe

Radio Carlitos Deluxe

Con Carlos Herrera

Escuchar