COPE

ACTUALITAT POLICIAL

Espai dels Mossos d'Esquadra. Brillant actuació del cos al Bages.

La policia del Bages detén en un control a quatre persones que tenien intenció de robar a Catalunya.

Audio

HERRERA A COPE CATALUNYACATALUNYA

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 03 may 2021

Com cada dimecres tenim el nostre espai dels Mossos d'Esquadra amb l'Imma Viudes.

-Hem d'aplaudir l'actuació de la policia en un control del Bages on ha interceptat a quatre persones amb ordre de detenció per diferents robatoris.

Ha estat una actuació molt rellevant, això va passar la setmana passada a un control preventiu de mobilitat on els companys de Manresa van detectar un cotxe que era sospitós.

En aquell moment van veure alguna cosa que no els hi va quadrar i el discurs dels integrants del vehicle tenia moltes incoherències, tot seguit van considerar que el seu vehicle era d'interès policial.

Vam fer unes investigacions i en aquell moment els companys descobreixen que tres d'aquests integrants del vehicle tenien ordres d'altres cossos policials i també dels jutjats de la zona central d'Espanya.

Van portar aquesta gent a la comissaria per fer unes gestions i un cop allà se n'adonen que també tenien nou ordres de detenció pendents de diferents punts del país. En aquell moment ens vam adonar que venien a Catalunya a dur a terme les mateixes activitats delictives i que eren de tota mena. Es va anar tirant el fil amb els companys d'altres cossos i es veure que aquests senyors estaven relacionats amb robatoris de tota mena.

-És possible que hi hagin retallades a la neteja i desinfecció de les comissaries dels mossos d'Esquadra?

Sí, a les comissaries s'ha reduït el nombre d'hores de neteja i desinfecció. El que volem és que es faci marxa enrere perquè creiem que ara mateix és absolutament indiscutible tant aquí com a qualsevol altre lloc de treball. Demanarem les explicacions oportunes i arribarem on faci falta.

-D'ençà que va esclatar aquest malson de la pandèmia ha pujat exponencialment la compra per internet i els més llestos s'aprofiten per intentar estafar-nos. Els mossos han detingut a un home que venia obres d'art falses per internet.

El que feia era imprimir part de l'obra falsa i després també donava un certificat d'autenticitat falsificat i totes les obres es venien com originals. Aquest home ha estat detingut per un delicte d'estafa i contra la propietat intel·lectual. El que feia era imprimir obres d'artistes a botigues i després les acabava de falsificar posant elements perquè semblin més originals.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Noche de Adolfo Arjona

Con Adolfo Arjona

Reproducir
Directo La Noche de Adolfo Arjona

La Noche de Adolfo Arjona

Con Adolfo Arjona

Escuchar