28-1-20

Els mossos demanen material per protegir-se del coronavirus a l'aeroport de Barcelona

El sindicat demana material per evitar el contagi i més ara que s'ha produit un possible cas ,encara sense confirmar a Barcelona 

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:08

El sindicat independent de mossos d'esquadra, USPAC ,demana a la conselleria d'interior informació sobre el coronavirus i material per evitar el contagi al membres de la policia catalana. Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra, el portaveu sindical Albert Palacios ha denunciat que “És molt trist que un sindicat hagi d'informar als mossos de com protegirse del coronavirus i que no ho faci la conselleria d'interior”.

El sindicat demana material per evitar el contagi i més ara que s'ha produit un possible cas ,encara sense confirmar a Barcelona .El mossos nomès volen macaretes,guants d'un sol ús,ulleres protectores,termòletres d'infrarojos i algun tipus d'equip impermeable per a la roba.Albert Palacios ha destacat la cel.lebració a Barcelona proper mes de febrer del World Congrès i el moviment de personal que això representa amb possible contagi del coronavirus.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo