17-2-20

Els bancs deuen a les comunitats de propietaris 50 milions d'euros

La majoria de comunitats de veïns no entenen perqué no paga els seus deutes un banc on els diners no falten

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:55

Els bancs acumulen uns 50 milions d'euros de deute a les comunitats de veïns. Les raons les ha explicat avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra Lorenzo Viñas, gerent del Col.legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

Una d'elles ,ha dit Viñas, es que “ Les entitats bancaries acostumen a fer-se autopropietaris d'un pis i des d'el moment que s'inicia la reclamació judicial que tenen per impagament d'hipoteca fins que queda el deute al nom del banc passen mesos o anys.Tenin en conte que el dupte a la comunitat ja ha nascut abans de que el banc sigui propietari del pis.La gent deixa de pagar les quotes de la comuntiat abans que la hipoteca.Tot plegat d'aquesta manera s'acumulen el diners i el deute del banc que ara és el nou propietari a la comunitat de veïns”.El gerent dels API  de Barcelona ha destacat que "La majoria de comunitats de veïns no entenen perqué no paga els seus deutes un banc on els diners no falten".

Les històries més humanes que succeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo2

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Escuchar