24-1-20

Dilluns RENFE posa a la venda els bitllets de l'AVE de low cost

El servei de l'AVE de baix cost inclou un preu bàsic ,d'entre 10 i 60 euros

Audio

Herrera a Cope Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 15:38

Dilluns,27 de gener de 2020, RENFE oferirà 10.000 bitllets del seu nou AVE low cost entre Barcelona i Madrid per 5 euros.Aquesta oferta coincideix amb el nou servei d'alta velocitat de nom AVLO.Els bitllets amb descompte seran per viatjar entre el 6 d'abril i el 31 d'agost.

Avui a Cope Catalunya i Andorra,el portaveu de Renfe en Catalunya,Antonio Carmona ha explicat amb detall com funcionarà la venda de bitllets de l 'AVLO a partir de dilluns.En concret els trens de Barcelona sortiran de l'estació de Sants a les 9.25 ,16.25 i a les 20 hores. Des de Madrid- Atocha els combois sortiran a les 9.15,16 i 20.35 hores.

El servei de l'AVE de baix cost inclou un preu bàsic ,d'entre 10 i 60 euros .A aquests preus s'haura d'afegir els serveis addicionals com la selecció de plaça,els canvis o anul.lacions de bitllets o equipatge que no sigui una primera maleta de cabina o bossa de mà o motxilla ,que són gratuïts.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo