26-2-20

Com explicar a un menor la crisis del coronavirus?

Als nens els hem de donar explicacions molt clares 

Audio

Herrera a Catalunya i Andorra

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:01

Com explicar a un menor la crisis del coronavirus?Avui a Herrera a Cope Catalunya i Andorra,el psicòleg i coordinador del comité d'infancia i adolescencia i vicesecretari de la Junta de govern de l Col.legi de psicòlegs de Catalunya,ha aconsellat a les famílies amb fills que: “Els pares que tinguin duptes haurien de saber que la transmissió que dem a les criatures no nomès és a través de les paraules sino tambè mitjançant les coses que fem cada dia.A vegades és més tranquilitzador una actitut tranquila que unes paraules assossegades”.

El psicòleg ha afegit que: “Tots plegats tenim moltes ganes d'informació sobre el coronavirus. Als nens els hem de donar explicacions molt clares i ajudar-los a filtrar tot el que escolten o reben.En general hem d'evitar fer alarmismes i oferir comparacions amb coses que els nens ja coneixen.Per exemple, el coronavirus és un tema nou per tots però la grip no.Podem fer una analigía entre la grip i el coronavirus i potser servirà perquè entenguin millor el problema”.

Aquestes són les histories més pròximes a Herrera a cope Catalunya i Andorra amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo3

Especial de Semana Santa en Málaga

Escuchar

Unidos en COPE

Ver