23-1-20

Arrossaires i pescadors del Delte de l'Ebre molt afectats per la tempesta Glòria

El mar s'ha empassat més de tres mil hectàrees d'arrossars amb el que això comporta de negatiu per aquest tipus de cultiu

Audio

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 14:17

El Delte de l'Ebre i les poblacions dels voltants tracten avui dijous,23 de gener de 2020, de fer balanç de les destrosses causades pel temporal Gròria.Les onades provocades per la força de la tempesta van arribar fins a tres quilòmetres terra endins.els danys són generals a tot el Delte de l'Ebre però especialment visibles a la marge esquerre del riu ,entre els municipis de l'ampolla i Deltebre.El mar s'ha empassat més de tres mil hectàrees d'arrossars amb el que això comporta de negatiu per aquest tipus de cultiu.

Avui ,a Herrera a Cope Catalunya i Andorra,l'alcalde de l'Ampolla ha dit que “Estan estudiant demanar zona catastròfica per la seva població” . Tambè ha destacat “ Els greus problemes que tindràn aquesta temporada els cultivadors d'arròs per la invasió d'aigua de mar als arrossars i tambè els pescadors del Delte “.

Aquest i altres temes pròxims pots trovar cada dia de 12.20 a 13 hores a “Herrera a Cope Catalunya i Andorra”.Les històries més humanes que succeeixen a Catalunya són ampliades amb les veus dels seus protagonistes en les franges locals de la Cadena Cope a Catalunya. Si el teu horari d'escoltar ràdio és a partir de les 13 i fins a les 14 hores no et perdis”Migdia Cope Catalunya i Andorra “.

Un temps de ràdio en directe amb les millors entrevistes musicals dels artistes que triomfen o els escriptors que presenten les seves últimes novetats literàries. No manca mai la ultima hora informativa comptada de forma agil i ràpida .Un avanç de les notícies esportives que s'amplian a les 15.05 hores en “Esports Cope” o el temps i la mobilitat en les carreteres catalanes. Recorda, de 12.20 a 14 hores, escolta Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo2

El Partidazo de COPE

Con Juanma Castaño

Escuchar