COPE

"Veo poco factible que algún jugador del Barça pida la rescisión de contrato por la rebaja salarial"

Escolta el 'Debat Esports COPE' de dijous amb l'advocat Jacinto Vicente, el peridiodista Miguel Rico i la participació de Manuel Oliveros.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 11:27

El 'Debat Esports COPE' d'aquest dimecres ha valorat el buit legal que hi ha davant de la nova rebaixa salarial que plantejarà el Barça als seus treballadors. Davant la possibilitat que algun jugador del primer equip pogués demanar la rescissió de contracte per aquesta nova mesura de la Junta, l'advocat Jacinto Vicente considera que "agarrarse a una rescisión podría hacerse en el caso que otro club le ofreciese un contrato mejor, pero no lo veo muy factible".

Per la seva part, el periodista de Mundo Deportivo Miguel Rico, afirma que "con economía de guerra hay que apretarse el cinturón como todos los trabajadores". Participen al debat Joan Batllori i Manuel Oliveros per analitzar també la nova situació que s'obre al Barça amb el vot de censura confirmat i les opcions que Josep Maria Bartomeu dimiteixi o que s'enfronti a un referèndum en el próxim mes.

Cada dia, de dilluns a divendres, pots escoltar el 'Debat Esports COPE' amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i els millors tertulians de la Cadena COPE analitzant l'actualitat blaugrana amb una perspectiva pròpia i diferent. Comptem totes les setmanes amb Poli Rincón, Josep Maria Minguella, Tomás Guasch, Emilio Pérez de Rozas, Jacinto Vicente, Miguel Rico, Junior Minguella, Dani Senabre, Petón i Toni Freixa.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra i també a les aplicacions mòbils i lloc web de COPE.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 2

Directo El Partidazo de COPE

El Partidazo de COPE

Con Juanma Castaño

Escuchar
Directo El Cascabel

El Cascabel

Con Antonio Jiménez y Susana Ollero

Ver TRECE