Sense acord entre els jugadors i la directiva del FC Barcelona per rebaixar els sous

L'Esports COPE de dijous arriba a casa vostra, com cada dia, gràcies a la feina de tot l'equip des de casa i del nostre tècnic Marc Pairés a l'emissora.

Audio

 

Esports COPE

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 15:50

A l'Esports COPE d'avui, Helena Condis ens explica que els jugadors del primer equip del FC Barcelona no veuen clar la proposta de la directiva de rebaixar-se més del 50% del sou diari durant els dies que duri la crisi del coronavirus. Manuel Oliveros ens explica que aquest dijous es celebrarà una nova reunió de la junta directiva amb aquestes qüestions sobre la taula.

Quique Iglesias ens explica que l'Espanyol també negocia mesures que podrien ser rebaixar els sous en més del 50%. Dilluns o dimarts podria arribar l'acord.

El convidat especial és Dani Senabre que ens fa algunes recomanacions especials pel confinament: el seu canal de Youtube 'El recomendador' y la peli 'Moneyball'.

Durant la crisi del coronavirus, l'equip d'Esports COPE segueix treballant des de casa per portar-vos tota l'actualitat esportiva de casa nostra. Cada dia, de dilluns a divendres a les 15.25 hores, us acompanyarem en una edició de butxaca de cinc minuts amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip. Amb Marc Pairés al control de so de l'emissora fent que el programa sigui possible.

Mantenim el nostre espai d'opinió amb els millors tertulians de Cadena Cope comentant les qüestions d'actualitat. Josep Maria Minguella, Miguel Rico, Tomás Guasch, Emilio Pérez de Rozas, Dani Senabre i Toni Freixa estaran amb nosaltres durant la setmana.

Us expliquem com afronten aquesta situació complicada els clubs catalans. Els jugadors del Barça veuran reduït el seu sou? Com entrenen en aquests dies de confinament? Com treballa la Junta directiva del club per mirar de reformular els pressupostos de l'entitat?

Al RCD Espanyol coneixem l'última hora dels sis positius per coronavirus detectats entre jugadors i tècnics. També sabrem com reacciona el president Chen Yansheng des de la Xina i els aficionats pericos del gran gegant asiàtic.

No ens oblidem els clubs de bàsquet com el Baxi Manresa, estudiant fer un ERTO, o l'Uni Girona, amb la marxa de quatre jugadores als seus països.

En l'apartat poliesportiu, coneixem casos curiosos d'esportistes que estan buscant-se la vida per seguir preparant els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Waterpolistes, nedadors, tiradors amb arc i ciclistes, entre d'altres, han de trobar solucions enginyoses. I també les inciatives solidàries més originals per lluitar contra el coronavirus.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar