"El problema del Barça és de plantilla"

A l'Esports COPE d'aquest dilluns recordem la figura de Kobe Bryant, analitzem la situació del Barça i la persecució de l'Espanyol contra els racistes

Audio

 

Esports COPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:23

En el programa d'avui hem analitzat les circumstàncies de la tràgica mort de Kobe Bryant als 41 anys i hem recordat la seva figura amb els especialistes Pantxo Paniagua, Dani Senabre i Albert Díez. Totes les dades, les anècdotes del mite com a jugador i com a persona i la trascendència de la seva figura.

També hem tingut espai pel debat sobre la derrota del Barça de Setién a València. Amb Poli Rincón, Josep Maria Minguella, Dagoberto Escorcia i Manuel Oliveros, busquem els responsables de la situació a Can Barça. L'ex-agent de jugadors considera que la Junta Directiva del Barça s'ha equivocat en la majoria de fitxatges en els últims anys i no ha aconseguit fer un bon relleu de l'actual plantilla del club. Dagoberto Escorcia i Poli Rincón coincideixen en que el comiat de Valverde va ser injust.

L'Espanyol es posa ferm contra els racistes i els violents després dels incidents de dissabte a Cornellà-Prat. El club vol identificar els que van proferir crits racistes contra el jugador de l'Athletic Iñaki Williams i predre mesures. A més, es presentarà com a acusació popular contra els aficionats de l'Athletic que van agredir a un soci blanquiblau.

Entrevistem Gonzalo Pérez de Vargas, escollit millor porter de l'Europeu després de la victòria d'Espanya contra Croàcia a la final (22-20). Repassem les medalles d'Espanya a l'Europeu de waterpolo i la classificació de Rafa Nadal per quarts de final de l'Obert d'Austràlia.

Pots escoltar Esports COPE cada dia, de dilluns a divendres, amb Joan Batllori i tot l'equip, de les 15.05 a les 16.00 hores per les emissores de Cope Catalunya i Andorra.

Lo más

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Reproducir

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Escuchar