"El president Bartomeu mantè contactes amb els capitans de l'equip de futbol i amb les seccions"

A l'Esports COPE de dimecres, el FC Barcelona intenta la rebaixa de sous entre els seus esportistes per salvar l'economia del club.

Audio

 

Esports COPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:49

Avui Helena Condis ens explica quines són les negociacions que està mantenint el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu amb els esportistes de les diferents seccions professionals del club per aconseguir un acord en la reducció de salaris.

El nostre advocat Jacinto Vicente analitza quins són els dos problemes que tindria el Barça per aplicar aquesta mesura o un ERTE, tenint en compte que són mesures que han de ser consensuades amb les institucions i que el club és propietat dels socis.

Durant la crisi del coronavirus, l'equip d'Esports COPE segueix treballant per portar-vos tota l'actualitat esportiva de casa nostra. Cada dia, de dilluns a divendres a les 15.25 hores, us acompanyarem en una edició de butxaca de cinc minuts amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip connectat des de casa.

Mantenim el nostre espai d'opinió amb els millors tertulians de Cadena Cope comentant les qüestions d'actualitat. Josep Maria Minguella, Miguel Rico, Tomás Guasch, Emilio Pérez de Rozas, Dani Senabre i Toni Freixa estaran amb nosaltres durant la setmana.

Us expliquem com afronten aquesta situació complicada els clubs catalans. Les mesures econòmiques que hauran d'aplicar, els casos positius entre esportistes a Catalunya i els nous calendaris que hauran de programar-se.

Al RCD Espanyol coneixem l'última hora dels sis positius per coronavirus detectats entre jugadors i tècnics. També sabrem com reacciona el president Chen Yansheng des de la Xina i els aficionats pericos del gran gegant asiàtic.

No ens oblidem els clubs de bàsquet com el Baxi Manresa, estudiant fer un ERTO, o l'Uni Girona, amb la marxa de quatre jugadores als seus països.

En l'apartat poliesportiu, coneixem casos curiosos d'esportistes que estan buscant-se la vida per seguir preparant els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Waterpolistes, nedadors, tiradors amb arc i ciclistes, entre d'altres, han de trobar solucions enginyoses.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar