COPE

Poques opcions per Piqué de jugar el Clàssic

A l'Esports COPE de dimecres, l'última hora de Barça i Madrid, anàlisi amb Fernando Morientes i debat amb Miguel Rico i Jacinto Vicente.

Audio

@silviagol

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:17

Aquest dimecres repassem com arriben Barça i Madrid al Clàssic de dissabte a Valdebebas amb Helena Condis i Miguel Ángel Díaz. Ho analitzem també amb el comentarista de COPE Fernando Morientes.Debatem amb Miguel Rico i l'advocat Jacinto Vicente, com tots els dimecres.

Escoltem les paraules d'un dels capitans de l'Espanyol, Diego López, i un dels homes importants del Girona, Cristhian Stuani.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15:05 a 16:00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les nostres enquestes sobre l'actualitat al nostre perfil de twitter.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

La Noche de Adolfo Arjona

Con Adolfo Arjona

Reproducir
Directo La Noche de Adolfo Arjona

La Noche de Adolfo Arjona

Con Adolfo Arjona

Escuchar