COPE

"Per molt que vinguin Xavi, Pep o Mourinho, el Barça seguirà patint"

A l'Esports COPE de dijous, al club no descarten que Koeman segueixi, entrevista a l'ex del 'Dream Team' Juan Carlos, debat amb Dani Senabre i Junior Minguella.

Audio

@silviagol

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:19

Aquest dijous analitzem la situació de la banqueta del Barça. Des del club ens expliquen que no està descartat que Koeman segueixi. De fet, l'holandès hauria de cobrar una indemnització d'uns set milions d'euros per l'any de contracte que li queda, en cas de ser acomiadat.

Celebrem el 29è aniversari de Wembley'92 amb l'ex del 'Dream Team' Juan Carlos Rodríguez que considera que "Koeman mereix continuar" i que "no és el moment de Xavi".Debatem amb Dani Senabre i Junior Minguella que aposten perquè el nou entrenador del Barça serà Xavi Hernández.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15:05 a 16:00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels nostres col·laboradors. No et pots perdre el 'Debat Esports COPE' amb els millors tertulians: Poli Rincón, Josep Maria Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas, Jacinto Vicente i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les enquestes sobre l'actualitat al nostre perfil de twitter.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar