COPE

"Per la Junta de Bartomeu és molt important arribar a l'Assamblea com sigui"

Escolta l'Esports COPE de dijous amb la denúncia de les signatures falsificades, l'ajornament de l'Assamblea de Compromisaris i les paraules de Rufete i Vicente Moreno a l'Espanyol

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:16

Aquest dijous analitzem la última hora de la moció de censura al FC Barcelona amb la denúncia del club davant la Guàrdia Civil per sospites de signatures falsificades per intentar aturar el procès.

Parlem amb un dels promotors del vot de censura Marc Duch i valorem la situació al nostre debat amb Ferran Correas i Junior Minguella. Víctor Navarro ens porta tots els detalls i les declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner. Helena Condis ens informa que el directiu Xavier Vilajoana s'està plantejant dimitir la propera setmana per encapçalar una candidatura a les próximes eleccions a la presidència del club.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Quique Iglesias ens explica els últims moviments de mercat de l'Espanyol amb la cessió de Vadillo i la rebaixa salarial de David López. També repassem les incorporacions de Girona i de Sabadell en el tancament de la finestra.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo