COPE

"La organización de las elecciones en el Barça tiene un punto de improvisación y desgana"

A l'Esports COPE de dimecres, la prèvia del Rayo-Barça de Copa, entrevista a Paco Jémez, debat amb Miguel Rico i Jacinto Vicente i eliminació del Girona.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 18:33

Aquest dimecres, la prèvia del partit Barça-Rayo d'aquesta nit a Vallecas (21.00 hores) amb entrevista a Paco Jémez per parlar sobre el duel de vuitens de final de la Copa del Rei i també sobre Messi i el Barça de Koeman.Tota l'actualitat de les eleccions a la presidència del Barça amb Víctor Navarro i el debat amb Miguel Rico i l'advocat Jacinto Vicente.El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les nostres enquestes sobre l'actualitat del Barça i de l'Espanyol.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Reproducir
Directo Fin de Semana

Fin de Semana

Con Cristina López Schlichting

Escuchar