Morales: "Fa dos anys aixó hagués estat l'últim clau del taud, però som moderadament optimistes"

A l'Esports COPE de dimecres, el president de la Penya parla sobre la situació del club, expliquem les tensions entre Rakitic i el Barça i l'opinió de l'advocat Jacinto Vicente.

Audio

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 16:34

El convidat especial d'aquest dimecres a Esports COPE ha estat el president de la Penya Juanan Morales que ha assegurat estar "moderadament optimista, tot i no tenir un spónsor principal, però això sí comptant amb el suport del màxim accionista del club Scranton", afegeix que "si aquesta situació hagués arribat fa dos anys, hauria estat l'últim clau del taúd".

Amb Helena Condis i Manuel Oliveros analitzem les tensions entre Rakitic i el FC Barcelona i amb el nostre advocat Jacinto Vicente valorem la situació del croat entre d'altres temes.

Poc a poc els d'Esports COPE comencem a recuperar la normalitat i ampliem el programa a 35 minuts. Cada dia, de dilluns a divendres, a partir de les 15.25 hores us acompanyarem amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra. Amb Joan Batllori i Manuel Oliveros dirigint la nau i amb l'equip habitual treballant des de casa. Al control de so, des de l'emissora, l'imprescindible Marc Pairés i a la producció Silvia Ortiz.

Repassem l'última hora dels equips catalans de Primera i Segona. Barça, Espanyol i Girona pendents de començar a fer tests de coronavirus als seus jugadors per intentar que la Lliga es pugui acabar de disputar. Calendaris, polèmiques i baralles entre la Lliga i la Federació. Helena Condis i Víctor Navarro ens porten la millor informació del FC Barcelona: fitxatges, negociacions, la cantera i la directiva.

Amb les millors entrevistes de protagonistes: metges, entrenadors, futbolistes i altres esportistes per analitzar totes les claus d'una situació històrica que ens ha tocat viure les últimes setmanes.

També recuperem el nostre espai d'opinió amb els millors tertulians de Cope: Josep Maria Minguella, Poli Rincón, Tomás Guasch, Emilio Pérez de Rozas, Miguel Rico, Jacinto Vicente, Dani Senabre, Junior Minguella, Toni Freixa i Petón.

En l'apartat poliesportiu, Juan Arias ens apropa les històries més curioses i novedoses en temps de coronavirus amb els protagonistes parlant en primera persona dels problemes que viuen amb el confinament.

I per acabar el programa una mica d'humor amb Jose Luis Gil rematant la jugada.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Reproducir
Directo La Tarde

La Tarde

Pilar Cisneros y Fernando de Haro

Escuchar