COPE

"La marxa del millor jugador de la història sempre serà traumàtica"

A l'Esports COPE de dijous, analitzem la sortida de Messi amb Marc Menchén, Pichi Alonso i Dani Senabre, també escoltem Quique Cárcel i la baixa de Bernardo a l'Espanyol.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 2'Actualizado 16:23

L'Esports COPE recupera l'horari d'estiu i us acompanyem de dilluns a divendres de 15.25 a 16.00 hores. Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip us portem l'actualitat del Barça amb les baixes de jugadors importants, els plans de Ronald Koeman i els dubtes de Messi.

Analitzem les notícies en blaugrana amb entrevistes als protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

Cada dia us portem l'actualitat dels equips catalans. El cop dur del Girona, que ha perdut l'opció de pujar a Primera, la planificació de la próxima temporada al RCD Espanyol i al Sabadell.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

Ens pots seguir també a través de les xarxes socials al perfil de Twitter @ESPORTSCOPE on us convidem a participar en les nostres enquestes sobre els temes d'actualitat de Barça i Espanyol amb premis interessants per vosaltres, com un pack d'entrades per anar al Museu del FC Barcelona.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar