COPE

Lluís Puig: "La sensació és que Piqué arriba molt justet"

El fisio de capçalera d'Esports COPE considera precipitat que el central pugui reaparèixer contra el PSG.

Audio

@silviagol

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:36

El nostre fisio de capçalera Lluís Puig s'ha mostrat sorprés amb la possibilitat que Gerard Piqué jugui el partit de demà contra el PSG "em sorprén una miqueta perquè encara no arriba als tres mesos de recuperació i és una lesión greu per un futbolista. L'estabilitat del genoll està mermada, però si obren la possibilitat de jugar és perquè el jugador ha tingunt bones sensacions en els entrenaments. M'estranya que jugui sense haver disputat un altre partit, davant l'exigència del duel de demà".

Lluís Puig considera que és una situació delicada "dependrà de la força que tingui el genoll per aguantar les estrabades que li farà Piqué. Molt segurs han d'estar per deixar-lo jugar". I entén que la decisió serà consensuada "suposo que l'entrenador li preguntarà al jugador si es veu en condicions. En el moment que ha tornat a entrenar amb el grup ja significa que ha fet una milloria, sino seguiria fent treball específic o de fisioteràpia".

El fisio creu que és massa precipitat fer jugar al central demà "amb un tractament conservador portser s'hauria de donar més temps i la sensació és que està molt justet, però potser després ens sorprén".

Sobre la baixa d'Araújo, que ja està descartat pel partit contra el PSG, Lluís Puig considera que "és molt prudent el que han dit i si el pronòstic era de 3 o 4 setmanes, anirà per aquí el temps de recuperació".

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo 3

Directo El Partidazo de COPE

El Partidazo de COPE

Con Juanma Castaño

Escuchar
Directo Especial elecciones a las presidencia del Barcelona

Especial elecciones a las presidencia del Barcelona

Con Juanma Castaño

Ver
Directo El Cascabel

El Cascabel

Con Antonio Jiménez y Susana Ollero

Ver TRECE