COPE

"Me duele la frase de un mito como Busquets sobre el Barça"

Escolta el 'Debat Esports COPE' de dimarts amb Tomás Guasch, Emilio Pérez de Rozas i la participació de Manuel Oliveros.

Audio

@ESPORTSCOPE

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 11:11

Al 'Debat Esports COPE' de dimarts, Emilio Pérez de Rozas i Tomás Guasch valoren la polèmica a l'entorn del FC Barcelona pel vot de censura, les paraules d'un dels capitans blaugrana Sergi Busquets des de la concentració de la selecció espanyola criticant el moment que viu el club i també els detalls de la próxima renovació de Ter Stegen pel Barça.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar