COPE

"La derrota del Barça s'explica per la degradació dels últims quatre anys"

A l'Esports COPE de dimecres, les veus del vestidor, analitzem el partit contra el PSG amb el 'Machote' Luis Fernández i ho debatem amb Miguel Rico i Jacinto Vicente.

Audio

@silviagol

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 19:18

Aquest dimecres escoltem les paraules de Ronald Koeman i Griezmann després de la derrota contra el PSG. Helena Condis ens explica com està el vestidor i ens porta el so de la bronca de Piqué sobre la gespa.

Analitzem el partit amb l'entrenador francés Luis Fernández, entrevistat per Manuel Oliveros i Joan Batllori.

Debatem els problemes del Barça amb Miguel Rico i l'advocat Jacinto Vicente, que obren el debat sobre si el Barçaha de canviar la manera de jugar per evitar les derrotes contundents a Europa.

Quique Iglesias ens porta les declaracions del capità de l'Espanyol David López. Al Girona escoltem les declaracions de Franquesa.

Juan Arias ens explica la notícia del matí, l'eliminació de Rafa Nadal a quarts de final de l'Open d'Austràlia contra el grec Tsitsipás.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les nostres enquestes sobre l'actualitat del Barça i de l'Espanyol.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo