COPE

Jordi Farré: "Ojalá dimita Bartomeu y nos ahorremos el trance del referéndum"

Escolta l'Esports COPE de dimecres amb les reaccions a la moció de censura contra Bartomeu, la nova rebaixa salarial al Barça i els dos positius COVID a l'Espanyol.

Audio

@ESPORTSCOPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:18

Aquest dimecres analitzem la moció de censura contra Bartomeu després que s'han validat les 16.521 signatures de socis necessàries per tirar-la endavant. Busquem les reaccions de l'impulsor Jordi Farré, de Josep Triadó i del precandidat Lluís Fernàndez Alà. Hauria de dimitir Bartomeu? Quan podria celebrar-se el referèndum?

També us expliquem com ha encaixar la plantilla del Barça la segona rebaixa salarial que planteja el club. Debatem si és possible que algun jugador demani rescissió de contracte davanr d'aquesta mesura amb l'advocat Jacinto Vicente i el periodista de Mundo Deportivo Miguel Rico.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Quique Iglesias ens explica els últims moviments de mercat de l'Espanyol amb la cessió de Vadillo i la rebaixa salarial de David López. També repassem les incorporacions de Girona i de Sabadell en el tancament de la finestra.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils.

També tenim espai per l'actualitat poliesportiva amb especial atenció als equips i esportistes catalans.

A més pots participar en les nostres enquestes a Twitter al perfil oficial @ESPORTSCOPE i tenir opció a guanyar premis especials.Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Directo Poniendo las Calles

Poniendo las Calles

Con "El Pulpo"

Escuchar