COPE

"El comportamiento modélico de Messi tenía que contar"

A l'Esports COPE de dimarts la sanció de dos partits pel capità del Barça, les llàgrimes d'Eder Sarabia i entrevista al jugador del Cornellá Borja García.

Audio

@silviagol

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:12

Aquest dimarts us expliquem que el Barça presentarà recurs a Apel·lació després que Competició ha imposat una sanció de dos partits a Leo Messi per la seva expulsió a la Supercopa. Informa Isaac Fouto que no hi haurà reducció perquè la sanció és la mínima.

També analitzem les paraules d'Eder Sarabia en la seva presentació amb el FC Andorra, sobre la seva relació amb Messi i amb record emocionat per Quique Setién. Iván Álvarez ens analitza aquest canvi d'entrenador quan l'equip anava segon a la classificació.

Us informem de la decisió de la Generalitat de permetre el vot per correu, fet que permetrà que les eleccions a la presidència del FC Barcelona puguin comptar amb aquest sistema el 7 de març, però no amb el vot electrònic.

Al 'Debat Esports COPE' Tomás Guasch i Emilio Pérez de Rozas pentinen l'actualitat blaugrana amb la seva personalitat particular.

Escoltem les paraules del jugador del RCD Espanyol Leandro Cabrera en roda de premsa, les declaracions de la tennista Paula Badosa confinada a Melbourne i analitzem el possible acord de Thomas Heurtel amb el Real Madrid.

El programa Esports COPE us acompanya de dilluns a divendres de 15.05 a 16.00 hores amb tota l'actualitat esportiva de casa nostra.

Amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip repassem l'actualitat del Barça, l'Espanyol, el Girona i el Sabadell.

Analitzem les notícies en blaugrana, escotem les entrevistes amb els protagonistes i les opinions dels millors col·laboradors del programa. No et pots perdre el debat Esports COPE amb els millors tertulians: Poli, Minguella, Tomás Guasch, Miguel Rico, Emilio Pérez de Rozas i Dani Senabre, entre d'altres.

Ens pots escoltar a les emissores de COPE Catalunya i Andorra, al lloc web de COPE i a les aplicacions mòbils. També pots participar a les nostres enquestes sobre l'actualitat del Barça i de l'Espanyol.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar