• DIRECTO

    Tiempo de Juego

    Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

"Cada uno tiene que estar en su sitio"

A l'Esports COPE hem escoltat el millor de la presentació de Quique Setién al FC Barcelona i les opinions de Tomás Guasch, Joaquim Luna i Ferran Correas

Audio

 

Esports COPE

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:17

Quique Setién ha estat el gran protagonista del dia i en la seva presentació a l'Auditori 1899 ha parlat sobre il·lusió, espectacle, cantera i les relacions que tindrà amb els seus jugadors "la relación va a ser buena pero cada uno tiene que estar en su sitio".

Al programa d'aquest dimarts hem escoltat el millor de la roda de premsa i les millors opinions dels nostres comentaristes Tomàs Guasch, Joaquim Luna i Ferran Correas. Hem sabut on neix el divorci entre Valverde i el Barça i per què Mauricio Pochettino no ha estat l'escollit.

També hem repassat el sorteig de Copa del Rei i els emparellaments dels equips catalans.

 


 

 


 

En l'actualitat poliesportiva repassem el partit del Barça de bàsquet, el Dakar, l'Europeu d'handbol i el debut de la selecció espanyola a l'Europeu de Waterpolo.

Esports COPE, cada dia, de dilluns a divendres, de 15.05 a 16.00 hores amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip d'esports de Cope Catalunya i Andorra.

Lo más