• DIRECTO

    Tiempo de Juego

    Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Bartomeu: “El clàssic es jugarà”

Programa Esports Cope de dijous 12 de desembre amb Abert Díez: el discurs del president, el davanter que busca l'Espanyol, debat Senabre & Junior Minguella

Audio

 

Esports Cope

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 16:25

Al programa d'avui hem escoltat el discurs del president Josep Maria Bartomeu davant de la premsa en el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa. El president del FC Barcelona ha estat contundent assegurant que "el clàssic es jugarà" i que es tindran totes les garanties per assistir al Camp Nou.

 


 

 


 

Sobre el clàssic hem escoltar les opinions d'ex-jugadors dels dos clubs que avui han celebrat el torneig de golf benèfic al Golf El Prat de Terrassa. També hem entrevistat Luis Milla, ex de Barça i Madrid i Joseba Zaldúa, jugador de la Real Sociedad que és l'equip revelació de la Lliga i próxim rival del Barça aquest dissabte a Anoeta.

 


 

 


 

 Quique Iglesias ens ha explicat quin és el perfil de davanter que busca el RCD Espanyol en el mercat d'hivern i hem escoltat les paraules de Borja Iglesias, que dissabte torna a Cornellà-Prat amb el Betis de Rubi.


 

 


 

Al Debat Esports Cope, la nostra parella dels dijous, Dani Senabre i Junior Minguella ens descobreixen quin rival volen pel Barça en el sorteig de vuitens de final de la Champions que es celebra dilluns vinent.

Lo más