El Barça satisfet per ser líder en l'aplicació de mesures econòmiques davant la crisi del coronavirus

A l'Esports COPE de dimecres us expliquem més detalls sobre l'ERTO que aplica el club i escoltem Arturo Vidal solidari i John Lauridsen animant els pericos

Audio

 

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 15:43

Després de tota la polèmica, el FC Barcelona fa una lectura positiva i considera que ha estat una entitat líder en l'aplicació de les mesures econòmiques necessàries durant l'estat d'alarma. Coneixem més detalls sobre l'ERTO que s'aplicarà al club blaugrana. 

Arturo Vidal mostra el seu costat més solidari donant suport a la campanya de Creu Roja de Xile.

Al RCDE Espanyol la bona notícia és que estat donat l'alta el sisè infectat per coronavirus, per tant ja estan tots recuperats. En la sèrie d'Herois que està compartint el club a través de les xarxes socials, el missatge de John Lauridsen anima a tots els pericos davant la complicada situació.

Durant la crisi del coronavirus, l'equip d'Esports COPE segueix treballant des de casa per portar-vos tota l'actualitat esportiva de casa nostra. Cada dia, de dilluns a divendres a les 15.25 hores, us acompanyarem en una edició de butxaca de cinc minuts amb Joan Batllori, Manuel Oliveros i tot l'equip. Amb Marc Pairés al control de so de l'emissora fent que el programa sigui possible.

Mantenim el nostre espai d'opinió amb els millors tertulians de Cadena Cope comentant les qüestions d'actualitat. Josep Maria Minguella, Miguel Rico, Tomás Guasch, Emilio Pérez de Rozas, Dani Senabre i Toni Freixa estaran amb nosaltres durant la setmana.

No ens oblidem els clubs de bàsquet com el Baxi Manresa, estudiant fer un ERTO, o l'Uni Girona, amb la marxa de quatre jugadores als seus països.

En l'apartat poliesportiu, coneixem casos curiosos d'esportistes que estan buscant-se la vida per seguir preparant els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Waterpolistes, nedadors, tiradors amb arc i ciclistes, entre d'altres, han de trobar solucions enginyoses. I també les inciatives solidàries més originals per lluitar contra el coronavirus.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

Lo más

En directo

Directo La Noche

La Noche

Con Beatriz Pérez Otín

Escuchar